Som psykoterapeut, skaber jeg rum og forståelse for dig, som du er

Dine ønskede forandringer opstår gennem tillidsfulde samtaler og din indre bevidsthed  
Terapien foregår gennem krop og sind, alt efter hvor du er i din proces
Jeg glæder mig til at møde dig

Identitet

Fra ubevidst til bevidst

Du har kontakt til din identitet, når du ved hvad du står for. Det er ligetil for dig at kommunikere. Det sociale samvær er let for dig. Dine beslutninger føles rigtige, når du vælger til og fra. Din identitet flytter sig, i takt med at nye oplevelser giver dig andre vinkler på din opfattelse og meninger. Når du kigger tilbage, er det sandsynligt at du kan se hvordan du har flyttet dig gennem årene. Din måde at gøre tingene på, dine valg og reaktioner har ændret sig. Den måde din identitet vil rykke sig på, er en livsproces. Jeg beskriver vil beskrive den med nogle få og korte sætninger, som danner rammen for din identitetsdannelsesrejse: “Fra ubevidst til bevidst” “Fra overlevelsesstrategi til at leve livet” “Fra destruktiv til kærlig”

Hvem er du? 

Det handler om selverkendelse

Hvem er jeg, er et ofte stillede spørgsmål. Det vi arbejder med, er identitetsbegreber som guider dig ind til dine svar. Din identitet består af din definition på en kæde af dine egenskaber og evnen til at handle på noget du oplever i dig selv eller udenfor dig selv. Når du interesserer dig for hvem du er, vil du reflektere over dine nutidige oplevelser, med interesse for hvordan du forholder dig til din fortid og din fremtid Når du ved hvem du er, udlever du din personlighed, som er unik, ensartet og forskellig fra dine medmennesker. Der er ikke længere noget du ikke vil stå ved i dig selv. Nøgleordene til din overensstemmelse er: “Selvtillid” “Selvværd” “Selvrespekt” “Selverkendelse”

Meningen med livet? 

Din eksistensberettigelse

Meningen med livet er IKKE, at gå med følelsen af ikke at være god nok, ikke gøre ting godt nok, eller det at have svært ved at udleve din selverkendelse. Det er oplevelser som medfører en dårlig eller irriterende følelse. Meningen med livet er at evnen til at træde dagens trin ud fra lyst og passion. Du er autentisk i din færden, og lader det være op til dine omgivelser, at acceptere dig, som den du er. Måske bliver du overrasket over dig selv, når du kender dig selv bedre. Det kan forvandle dit ”verdensbillede”. Du får også en bedre forståelse for andre. Læs mere her
Læs mere

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
 • Det varmer når der bliver lyttet... lær den gode kommunikation

  Angst

  Det er ikke meningen at du skal fastholdes i din angst. Har du brug for hjælp til at blive guidet på den anden side af angsten, så er du sandsynligvis havnet på rette sted. Jeg guider dig igennem indtil du oplever at slippe angsten. Kan du forestille dig hvor let det bliver?  
  Læs mere

  Stress 

  Oplevelsen af at skulle præstere, for at leve til dine eller andres forventninger, kan medføre stress
  Jeg møder dig lige hvor du er, hvorfra jeg guider dig i dit tempo. Du vil opleve at få mere af det som giver mening for dig. Terapien er en livsinvestering som du har med dig ud i fremtiden. 
  Læs mere

  Deprimeret

  Det kan være rart og helende at blive mødt og forstået når du er deprimeret.
  Er du ked af det, trist, apatisk, ukoncentreret eller træt. Har det taget sit greb i dig, på en måde så du bliver tilbageholdende, måske både familiært, socialt eller arbejdsrelateret.
  Får du ikke gjort det du ønsker at nå på en dag. Måske kan du ikke længere mærke hvad du føler, men fokuserer derimod på andre, med skyld og selvbebrejdelser. Det medfører din indre uro og rastløshed, som kan ende med en mistet livslyst.
  Måske er du deprimeret og det kan du gøre noget ved gennem terapien.
  Læs mere

  OCD symptomer  

  Hvis du undgår behandling for dine tvangstanker og tvangshandlinger, kan det udmunde i OCD. Du bliver mere og mere begrænset i din færden. Det du ønsker dig i livet, bliver uoverskueligt og du bruger din energi på hvordan du kan overleve din dag, fremforat have overskud og fokus på det du i virkeligheden fortjener at opleve i dit liv.
  Læs mere

  Traume

  Oplevelser som har været ubehagelige og belastet dit nervesystem uden efterfølgende behandling, kan følge dig gennem livet. Du har glemt… vænnet dig til…eller aner ikke længere hvorfor du bliver stresset. 
  Det er aldrig for sent at foretage nye ændringer. Du får hele tiden nye chancer for at have det godt. Men du kan ikke selv få øje på hvad du skal gøre og hvordan du finder indsigten. Det er derfor en god ide at lade mig guide dig til dine svar.
  Læs mere

  Kommunikation

  Når du kommer hos mig, kan jeg guide dig til nye metoder og kommunikationsværktøjer, som du kan bruge til et godt og sundt socialt liv. Du vil få øje på hvor det går galt og hvordan du kan øve dig i en bedre kommunikation. Det virker både i dit parforhold, i relationer til andre mennesker og i dit arbejdsliv. 
  Læs mere

  Sorg

  Den følelsesmæssige reaktion på et tab eller et dødsfald, kaldes en sorg. Jeg opdeler sorgen i 2 forskellige retninger. Den sorte sorg og den hvide sorg. Uanset om du oplever den sorte sorg eller den hvide sorg, så er det givende at hente terapeutisk guidning til at gennemleve sorgen, når den melder sig. 

  Læs mere

  Selvværd

  Jeg mener at vi mennesker er forskellige, interessante, ligeværdige og værdifulde. Det handler om at opdage sit eget værd. Det kan jeg guide dig ind til at finde. Når du har styrket dit selvværd, vil din power komme frem og det forstærker din livskvalitet. 
  Læs mere

  Jeg vil være MIG

  Ja selvfølgelig skal du være dig. Hvem skulle du ellers være?
  Jeg møder jævnligt, mennesker som kommer med en oplevelse af hvor svært eller hårdt det er, at give plads til sig selv. Det er ikke let at være noget man ikke er, og jeg hører udtalelsen i retning af:
  ”Jeg vil bare gerne være MIG.” Hvor meget er du dig? Test dig selv her;
  Læs mere

  Udtalelser fra nogle klienter 

  Parterapi

  - Vi var ved at glide fra hinanden, fordi vi udviklede os i hver sin retning og måske ikke rigtigt fik snakket om det derhjemme, fortæller Kristian Nikolaisen, der først var meget afvisende, da Kristina sagde, at nu skulle de i parterapi.
  - Jeg er jo håndværkertypen, der kan have svært nok ved at tale om følelser med min partner. Og terapi var da fuldstændigt tabu og udelukket. Men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste Kristina, så jeg sagde ja til at gå med, fortæller han.
  - Den første gang var vildt akavet for mig og jeg havde bagefter svært ved at se, det skulle kunne føre til noget. Men da vi var der 3. gang begyndte det at give mening. Der blev sat nogle tanker i gang. På et tidspunkt, så kunne Lene mærke, at jeg ikke havde det godt med at sidde stille i klinikken. Så hun foreslog, at vi i stedet gik nogle ture langs stranden mens vi talte. Og siden har det bare rykket helt vildt, siger Kristian Nikolaisen, der giver Lene Søe æren for, at han og Kristina stadig er par i dag.
  - Helt sikkert! Var vi ikke startet hos hende, så var vi ikke et par i dag. Vi kommer der stadig ind i mellem. Ikke fordi vores forhold er truet længere, men fordi vi udvikler os meget bedre med de samtaler vi har. Jeg ser det lidt som når man sender sin bil til serviceeftersyn. Det har parforholdet også godt af. Det er også vigtigt at sige, at man skal give det nogle gange inden man kan sige ”Det her er slet ikke mig”. Som skeptisk mand, så tager det lige en gang eller to før paraderne falder og man er modtagelig for det, der bliver sagt. Vi har rykket os så meget, at det også har inspireret nogle af vores venner til at starte et forløb hos Lene Søe, siger Kristian Nikolaisen.

  Psykoterapi

  - Jeg har fået en meget værdifuld kvinde ind i mit liv - Lene Søe. Hun er min støtte lige nu, hun er VISDOM. Hun guider mig på min LIVS VEJ og jeg er hende yderst taknemmelig for at hun er SÅ mega hjertevarm, faglig kompetent på virkelig mange planer, en super sej kvinde, der kan se lyset indeni mig og at jeg ved hun holder mig i hånden indtil jeg kan gå helt alene på min livsvej ❤️ Lene Søe tak for dig
   Selvværd
  Heidi

  Hypnose

  Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.
  Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.
  Jeg var meget ked af det - sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte - var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.
  Den tanke har jeg ikke mere fordi:
  Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.
  Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.
  Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.
  Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.
  Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.
  Kærlig hilsen fra een der er dig dybt taknemmelig


  Adresse

  Nordre Strandvej 51 
  - Indgang fra Østre Strandalle´
  8240 Risskov

  Åbningstider

  Mandag - Torsdag      kl. 9:00 - 18.00
  Fredag                        kl. 9:00 - 16.00
  Share by: