Parterapi til dig som vil pleje dit parforhold

Få belyst jeres udviklingspotentiale og lær hvordan i kommer dertil 
Oplev den gode kommunikation og jeres kærlighedsliv
Jeg glæder mig til at se jer

Familie- & parterapi

Et stigende behov

Der er et stigende behov for rådgivning i familie- og parterapi.
Gennem min guidning kan I skabe mere af det I ønsker jer i parforholdet. Det vækker jeres indsigt for hvordan i kan åbne op for jeres nye vinkler på samlivet.
Når I kommer hos mig, vil I opdage, at de forandringer I kommer til at opleve, er præcis det, I inderst inde ønsker at skabe. De værdier og holdninger som allerede gavner jer, kan I trygt beholde. Læs mere under familierådgivning.

Parterapi 

Behov for forandring

Du oplever måske, at din partner ikke forandrer sig, uanset hvor meget du forsøger. Derfor er tiden inde til at få kigget på dig selv. Hvad kan du gøre på en anden måde.
Men begge skal være indstillet på at tage et fælles ansvar for forholdet. Heri ligger nøglen til et godt og varigt forhold.
Måske har I mødt hinanden for nylig. Forelskelsen er dampet af og denne gang ønsker I at danne et stabilt parforhold. Det vil I gerne have hjælp til.
Eller I har dannet par i mange år og der er opstået udfordringer, manglende kommunikation, tomhed eller en krise i parforholdet.

Det kan være berigende at lade en uvildig vejleder inspirere jer til at se de dybereliggende årsager til problemstillingerne.
Måske har I udfordringer med jeres kommunikation, dynamik, tilpasningsmønstre, seksualitet, jalouxi, afhængighed eller grænsesætning.
Første skridt er at få sat ord på. Derigennem vil I få en forståelse for, hvad der skal til, og hvordan I kan komme videre derfra, hvor I står nu.
Nogle gange er det de små åbenbaringer, som kan ændre jeres måder at være sammen på.
Læs mere

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
 • Det varmer når der bliver lyttet... lær den gode kommunikation

  Skilsmisse

  Står du overfor en skilsmisse, strejfer skilsmissen dine tanker eller ønsker du at finde tilbage i et godt og solidt parforhold? Uanset retning, så kan jeg guide dig og jer ind i jeres bedste muligheder. Min guiding vil føre til undgåelse af destruktive udfald, til fordel for det som giver liv og kraft til dig og jer.

  Læs mere

  Parforholdstjek

  Parforholdstjek er relevant for den personlige udvikling i det
  bevidste parforhold. Udbyttet giver et indblik I hvad der skal til for netop jer, for at I kan fortsætte i den retning I ønsker at gå. Det er både for det helt nye par, parret som får lyst til at udvikle på det eksisterende parforhold eller når parforholdet er i krise Efterfølgende udtrykker parret, at det skulle vi have gjort for længe siden. 
  Læs mere

  Heldagsterapi

  Jeg tilbyder forløb med USA´s førende teoretiske redskaber til parterapi, hvor bl.a. Imago indgår som supplement til relevante psykoterapeutiske teorier, der fører til det bevidste parforhold i kærlighed. 
  Læs mere

  Hvad er Jalousi?

  Jalousi er en naturlig følelse som vi alle kender til. Den er gavnlig, ligeså længe den bruges naturligt for at beskytte os og guide os til vores oprigtige behov. Derimod er jalousien skadelig, når den tager over som en styring for vores uhensigtsmæssige handlinger og destruktive følelser.
  Er du klar til at gøre op med jalousien, 
  Læs mere

  Hvad er utroskab?

  Utroskab har et budskab til dig. Når du kommer til mig, kan du undersøge hvad det handler om i dit system. Du får belyst din sandhed. Det giver dig muligheden for at finde vejen ud af utroskaben.
  Læs mere

  Single

  Udnyt tiden som single til at forberede mødet med din drømmekæreste. Sørg for at have det sjovt, fordyb dig og drag omsorg for dig selv.
  Vil du vide hvordan du gør, 
  Læs mere

  Udtalelser fra nogle klienter

  Parterapi

  - Vi var ved at glide fra hinanden, fordi vi udviklede os i hver sin retning og måske ikke rigtigt fik snakket om det derhjemme, fortæller Kristian Nikolaisen, der først var meget afvisende, da Kristina sagde, at nu skulle de i parterapi.
  - Jeg er jo håndværkertypen, der kan have svært nok ved at tale om følelser med min partner. Og terapi var da fuldstændigt tabu og udelukket. Men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste Kristina, så jeg sagde ja til at gå med, fortæller han.
  - Den første gang var vildt akavet for mig og jeg havde bagefter svært ved at se, det skulle kunne føre til noget. Men da vi var der 3. gang begyndte det at give mening. Der blev sat nogle tanker i gang. På et tidspunkt, så kunne Lene mærke, at jeg ikke havde det godt med at sidde stille i klinikken. Så hun foreslog, at vi i stedet gik nogle ture langs stranden mens vi talte. Og siden har det bare rykket helt vildt, siger Kristian Nikolaisen, der giver Lene Søe æren for, at han og Kristina stadig er par i dag.
  - Helt sikkert! Var vi ikke startet hos hende, så var vi ikke et par i dag. Vi kommer der stadig ind i mellem. Ikke fordi vores forhold er truet længere, men fordi vi udvikler os meget bedre med de samtaler vi har. Jeg ser det lidt som når man sender sin bil til serviceeftersyn. Det har parforholdet også godt af. Det er også vigtigt at sige, at man skal give det nogle gange inden man kan sige ”Det her er slet ikke mig”. Som skeptisk mand, så tager det lige en gang eller to før paraderne falder og man er modtagelig for det, der bliver sagt. Vi har rykket os så meget, at det også har inspireret nogle af vores venner til at starte et forløb hos Lene Søe, siger Kristian Nikolaisen.

  Psykoterapi

  - Jeg har fået en meget værdifuld kvinde ind i mit liv - Lene Søe. Hun er min støtte lige nu, hun er VISDOM. Hun guider mig på min LIVS VEJ og jeg er hende yderst taknemmelig for at hun er SÅ mega hjertevarm, faglig kompetent på virkelig mange planer, en super sej kvinde, der kan se lyset indeni mig og at jeg ved hun holder mig i hånden indtil jeg kan gå helt alene på min livsvej ❤️ Lene Søe tak for dig
   Selvværd
  Heidi

  Hypnose

  Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.
  Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.
  Jeg var meget ked af det - sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte - var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.
  Den tanke har jeg ikke mere fordi:
  Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.
  Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.
  Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.
  Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.
  Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.
  Kærlig hilsen fra een der er dig dybt taknemmelig

  Adresse

  Nordre Strandvej 51 
  - Indgang fra Østre Strandalle´
  8240 Risskov

  Åbningstider

  Mandag - torsdag     kl. 9.00 - 18.00 
  Fredag                       kl. 9.00 - 16.00 
  Share by: