Lyst

Lyst er et symptom på at du trives og har det godt

Der hvor du mærker lysten, er der balance i dit liv.

Mærker du derimod modstand på din lyst, kunne der være tegn på en trang til et uhensigtsmæssigt mønster. Det er værd at få kigget efter i sømmene, så du kan få lysten tilbage.

Når jeg spørger dig, om du ønsker at andre skal gøre noget for dig, som de ikke har lyst til, så er svaret oftest et klart NEJ. Derfor stiller jeg spørgsmålstegn ved hvorfor du så behandler dig selv på en måde, som du ikke ønsker for nogen andre?

Har du behandlet dig på den måde længe nok, kommer dine symptomer i form af manglende lyst. Fortsætter du, vil det sprede sig længere ud i livets facetter, i form af udfordringer med din intimitet, job, familie, venner eller fritidsinteresser. Til sidst melder ensomheden sig i dit indre.

Manglende lyst

Manglende lyst har et vigtigt budskab til dig, og det er de svar jeg guider dig ind i.

Jeg mener at lyst og manglende lyst skal have lov at udfolde sig i sin dybeste kraft. Lyst og ulyst er godt, hvis det føles godt. Det er præcis som det skal være, når det skaber balance for mennesket. Det er med til at vi tager vare på os selv og sætter grænser med et ”ja tak”, et ”nej tak” eller et ”måske”.
Lystens udfordringer
Udfordringen kommer hvis vi ønsker at have lyst, men ikke har lyst. Det handler om at lytte til dine følelser og behov. Oplevelsen af at når tanker, følelser og reaktioner skaber uoverensstemmelse og ubalance, så giver det ingen meningen. Meningen er derimod, at vi står overfor en mulighed for at ændre på noget i vores liv.
Jeg kan guide dig ind i, at få lysten tilbage. Du oplever hvor uoverensstemmelserne ligger, hvorefter accepten skaber balance i lyst- og ikke lystfølelsen. Du får bevidsthed på hvordan den manglende lyst er naturlig og hvordan du har behov for at begynde at gøre noget andet, på vejen hen imod at få lyst.

"Du kan gennemsøge hele universet for nogen, der fortjener din kærlighed og omsorg mere end dig selv, men den person findes ikke. Du selv, så meget som alle andre i hele universet, fortjener din kærlighed og omsorg"

Buddha

Årsager til manglende lyst

Naturlige årsager til manglende lyst er mange. Det kan være graviditet, fødsel, stress, depression, sygdom, kvindens cyklus, sorg, traumer, aldersbetinget, dårligt selvværd, ikke udlevede forventninger, pause, kropsidealisering, skilsmisse, kost, selvudvikling, manglende kærlighed og omsorg, dårlig kommunikation osv.
Min påstand er, at når tankerne flyver væk under intimitet med en partner, så er du utro overfor dig selv. Du undlader at forholde dig til dig selv. På sigt, vil det skabe manglende lyst til din partner.

"Der er intet mere forfærdeligt end tvivlens vane. Tvivl adskiller mennesker. Det er en gift, der tilintetgør venskaber og opbryder behagelige relationer. Det er en torn, der irriterer og volder smerte; det er et sværd, der dræber"

Buddha

Fra manglende lyst til lyst

Når du oplever manglende lyst til det intime samvær, kan specifikke øvelser på problemstillingen hjælpe jer til at finde lysten.
Øvelserne udføres med en partner. Singler kan have god inspiration til at få lyst med sig selv eller en partner.
Jeg udleverer relevante øvelser, som er passende for processen.
Intime øvelser udføres derhjemme og ikke i det terapeutiske rum.
Hvis du ønsker at udleve dit potentiale, så book en tid

Sexolog
Lene Søe
“Kend dig selv“
Sokrates
“Fejltagelse er succes, hvis vi lærer fra den" 
Malcolm Forbes

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
ADRESSE
Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Mobil: 20407300
Kontakt@lenesoe.dk
CVR Nummer: 27027881
Åbningstider
Mandag - Torsdag      kl. 9:00 - 18.00
Fredag                        kl. 9:00 - 16.00
Share by: