Hypnoterapi går bagom dine ord og lægger nye spor

Vil du fortsætte på et nyt spor, så kan hypnosen ankre din nye vej
Ønsker du forandringer, så kan hypnose blive din kick start 
Jeg glæder mig til at guide dig

hvad er hypnoterapi?

En effektiv kick start
Hypnoterapi kan udløse en ”her og nu” effekt på det ønske du står overfor. Gennem hypnose, fører jeg dig ind i en trancetilstand hvor dit ubevidste sind arbejder bagom din bevidsthed. Det fører til en midlertidig tilstand eller en endegyldig forandring i dit liv. Vi lærer igennem hele livet og det fører til vores måde at reagere og tænke på. Uhensigtsmæssige indlæringer kan aflæres og fjernes til fordel for en ny og mere hensigtsmæssig indlæring. Hypnoterapi er aktuelt for dig som oplever et ømfindigt punkt, hvortil du gerne vil have adgang, men du ved ikke hvordan. Dine vaner ligger i underbevidstheden og det er derfor ofte den negative vane vi går ind og ændrer på. Har du brug for en her og nu effekt, så kan hypnoterapi være et godt valg.

hvad er hypnose? 

Få underbevidstheden i tale
Hypnosen er en af de psykologiske grundsten. Hypnosen kan guide dig til at få kontakt til din underbevidsthed. I nogle tilfælde kan det spare dig for mange behandlinger og tid. Derfor kan det være relevant at komme ind til din udfordring via hypnosen. Jeg vælger den terapeutiske retning i samråd med dig. Hypnosen kan være den mest effektfulde behandlingsform, med hensigten at nå frem til dine ønsker på bedste vis.
 Jeg vurderer din situation og pejler mig ind på mit bedste råd til hvilken behandlingsform jeg vil anbefale. 
Jeg arbejder udfra metoder indenfor Europas bedste hypnoseteknikker. Jeg finder det vigtigt at pointere, at behandlingen virker proportionelt med hypnoterapeutens kompetencer, som bygger på terapeutens kundskaber. Jeg står 100 % indenfor mine, når jeg møder dig i det terapeutiske rum. 
Læs mere

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her

Det varmer når der bliver lyttet... lær den gode kommunikation

Eksamensangst

Hvis du har nogen form for eksamensangst, så har du muligheden for at slippe den, til fordel for at få en god og velfortjent eksamensoplevelse. Kom forbi hos mig, så guider jeg dig igennem, til du kan gå til eksamen med ro og styrke
Læs mere

Præstationsangst

Angsten får dig til at gentage det, som i sidste ende får dig at leve dit liv i smerte og modstand. Omvendt har du muligheden for at gøre op med angsten. Den vil have dig til at stoppe med at presse dig selv ud i noget som ikke er sundt for dig. 
Læs mere

Hvornår vælger jeg hypnose?

Der er mange måder hvorpå du kan opnå de mål du sætter dig for. De blokeringer der ligger på din vej, skal flyttes, så der bliver fri bane på din vej. Disse blokeringer kan du ramle imod uden at vide hvorfor. Måske ved du simpelthen ikke hvordan du ellers skal bevæge dig. Det er her jeg guider dig ind til dine svar på hvordan du baner din vej med fri passage. 
Hypnose kan bruges til enhver udfordring og jeg vil anbefale dig hvilken behandlingsform som passer bedst for dig, fra gang til dig under behandlingen. Læs mere om forskellige udfordringer  her:

Læs mere

Selvværd

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige situationer, med gode oplevelser. Du vil finde roen med fokus og overblik over din positive retning.
Jeg kan afsløre for dig, at din taknemmelighed vil vokse i takt med at du oplever dit eget værd. Når det sker, bliver du fri for stress over hvad du tror du skal være, til fordel for at slappe af og være fri til at være DIG med succes.

Læs mere

Udtalelser fra nogle klienter

Parterapi

- Vi var ved at glide fra hinanden, fordi vi udviklede os i hver sin retning og måske ikke rigtigt fik snakket om det derhjemme, fortæller Kristian Nikolaisen, der først var meget afvisende, da Kristina sagde, at nu skulle de i parterapi.
- Jeg er jo håndværkertypen, der kan have svært nok ved at tale om følelser med min partner. Og terapi var da fuldstændigt tabu og udelukket. Men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste Kristina, så jeg sagde ja til at gå med, fortæller han.
- Den første gang var vildt akavet for mig og jeg havde bagefter svært ved at se, det skulle kunne føre til noget. Men da vi var der 3. gang begyndte det at give mening. Der blev sat nogle tanker i gang. På et tidspunkt, så kunne Lene mærke, at jeg ikke havde det godt med at sidde stille i klinikken. Så hun foreslog, at vi i stedet gik nogle ture langs stranden mens vi talte. Og siden har det bare rykket helt vildt, siger Kristian Nikolaisen, der giver Lene Søe æren for, at han og Kristina stadig er par i dag.
- Helt sikkert! Var vi ikke startet hos hende, så var vi ikke et par i dag. Vi kommer der stadig ind i mellem. Ikke fordi vores forhold er truet længere, men fordi vi udvikler os meget bedre med de samtaler vi har. Jeg ser det lidt som når man sender sin bil til serviceeftersyn. Det har parforholdet også godt af. Det er også vigtigt at sige, at man skal give det nogle gange inden man kan sige ”Det her er slet ikke mig”. Som skeptisk mand, så tager det lige en gang eller to før paraderne falder og man er modtagelig for det, der bliver sagt. Vi har rykket os så meget, at det også har inspireret nogle af vores venner til at starte et forløb hos Lene Søe, siger Kristian Nikolaisen.

Psykoterapi

- Jeg har fået en meget værdifuld kvinde ind i mit liv - Lene Søe. Hun er min støtte lige nu, hun er VISDOM. Hun guider mig på min LIVS VEJ og jeg er hende yderst taknemmelig for at hun er SÅ mega hjertevarm, faglig kompetent på virkelig mange planer, en super sej kvinde, der kan se lyset indeni mig og at jeg ved hun holder mig i hånden indtil jeg kan gå helt alene på min livsvej ❤️ Lene Søe tak for dig
 Selvværd
Heidi

Hypnose

Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.
Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.
Jeg var meget ked af det - sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte - var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.
Den tanke har jeg ikke mere fordi:
Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.
Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.
Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.
Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.
Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.
Kærlig hilsen fra een der er dig dybt taknemmelig

Adresse

Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Åbningstider

Mandag - torsdag     kl. 9.00 - 18.00 
Fredag                       kl. 9.00 - 16.00 
Share by: