BLOG af LENE SØE

By Lene Søe 15 Jan, 2018

1000 Tak for en fantastisk dag  det har virkelig sat noget igang hos mig og jeg er så glad for at jeg tog springet og kom afsted

 
Tak det har virkelig givet mig noget 
Kh Rikke
By Lene Søe 15 Jan, 2018

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Anne

 

Min frue og jeg startede forløbet for 3,5 måned siden i håb om at få et mere harmonisk og lykkeligere liv sammen.

At gå i terapi er en wow oplevelse af indsigt og forståelse af kærlighedslivets mange udfordringer, som alle burde prøve. Jeg er blevet lykkeligere, mere autentisk og mere tro mod mig selv og mine omgivelser.

Vi har fået en unik forståelse for hinanden og for vores følelser, og en meget fin måde at takle udfordringer og problemer og glæder på.

Jeg har i relation til andre mennesker omkring mig oplevet mere respekt, og en bedre kommunikation, blot ved at være mig selv.

Min kommunikation med fruen har været fantastisk, tænk man kan sidde og tale sammen uden nødvendigvis at være enige, uden at vi råber eller skændes. Stemningen i vores hjem er blevet meget bedre, et dejligt sted at være… hjem…..jeg vil klart anbefale det, det gør mig lykkelig og livet lettere/bedre.

Søren

By Lene Søe 15 Jan, 2018

Hypnose mod smerter d. 25.01 2016

Anita Skou udtaler: ”Jeg er virkelig glad for og lettet over at have muligheden med hypnoterapi. Grundet omfanget af min seneste tandbehandling og dermed smerteniveauet, er jeg overbevist om at jeg ville være gået i panik, hvis det ikke havde været for hypoterapien. I stedet mærkede jeg bare en rolig, tryg fornemmelse, i fuld tillid til at jeg ville blive ført sikkert igennem af Lene. Hun kan virkelig nogle tricks med hypnose.”

Hypnoterapi mod rygsmerter d. 11.03. 2016

Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.

Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.

Jeg var meget ked af det - sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte - var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.

Den tanke har jeg ikke mere fordi:

Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.

Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.

Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.

Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.

Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.

Kærlig hilsen

fra een der er dig dybt taknemmelig

Rygestop hypnose d. 25.11. 2015

Jeg havde længe vidst jeg ville stoppe med og ryge - men manglede lige "det" der gjorde at tanke blev til handling. Jeg manglede puffet - og det må jeg i allerhøjeste grad sige at jeg fik. Lenes måde at sætte sig ind i mine tanker og følelser omkring rygning og et rygestop - gjorde at hypnosen fik den helt rigtige virkning på mig - og faktisk gjorde det nemt for mig ikke og tænde en cigaret igen.

Jeg havde aldrig været i hypnose før - men følte mig i yderst trygge hænder under hele forløbet og vil personligt gerne bruge hypnose til andet fremadrettet.

Man mærker straks at Lene brænder for det hun laver og hun ikke går på kompromis - hun VIL at du som klient lykkes og sætter derfor også krav til dig, hvilke for mit vedkommende kun gjorde min succes endnu bedre. - De varmeste anbefalinger fra Helle Elbæk Sørensen

Hypnose vægttab d. 3. december 2015

Jeg tabte næsten 3 kg i december, da jeg uden problemer kunne blive fra alt slik og søde sager. Min trang til at spise store måltider er også forsvundet. Vi havde en kæmpe dåse slik til at stå på arbejde, hvori de andre var konstant, jeg rørte den ikke en eneste gang:-)

Jeg tog dog lidt på i juledagene, da jeg gav mig selv lov til at nyde den gode mad og sætte tænderne i noget sødt ;-)

Men jeg spiste på ingen måde som ved tidligere års julefristelser.

Jeg har nu igen sat næsen ind på det spor du "indkodede" i mig og det fungere igen uden problemer, så det jeg tog på hen over julen, er næsten væk igen :-)

Holder mig også til en enkelt cola om dagen og jeg spiser næsten aldrig noget med sukker i mere.

Mødet med Lene var meget professionelt og yderst behageligt. Følte mig tryg og i gode hænder og omgivelser.

Hypnose er afslappende og rart. Ens krop føles vægtløs og man er tilstede i sig selv på en behagelig måde.

Jeg har prøvet at tabe mig ad flere omgange, men har haft svært ved at holde det, så var åben for at prøve noget helt nyt og en anden vinkel på min yoyo vægt.

Havde taget en hel del på i vægt, efter et par svære år med sygemelding af stress og dødsfald i den nærmeste familie.

Jeg har mistet min store appetit og ikke mindst trangen til slik og søde sager.

Hypnosen har bevirket at hver gang jeg ser noget mad, som jeg før i tiden ville have proppet i munden uden hæmninger, tænker jeg om det er noget jeg har lyst til eller om jeg rent faktisk er sulten.

Nu spiser jeg til jeg er mæt og lever uden at have dårlig samvittighed over at lade den gode mad gå til spilde. Selvom jeg måske har betalt for den på en restaurant.

Flere i min omgangs kreds har også ændret lidt holdning til mængden af mad, på ens tallerken.

Jeg kan helt bestemt anbefale det til andre. Fordi jeg mener, at andre også ville kunne have gavn af, at få en anden tankegang til de problemer de går med, hvad enten det er med vægten eller andre ting der gør, at man ikke trives med sig selv. Kærlig hilsen Anette N. Thomsen

By Lene Søe 03 Jan, 2018

Dit eksistensgrundlag vakler, når du skjuler dig så godt, at ingen bemærker din lidelse. Det kan have stået på så længe, at du ikke længere bemærker, hvor hæmmet din hverdag er blevet.

Oplevelsen af rastløshed og ensomhed melder sig. Du gør noget for andre fremfor for dig selv. Det kan til tider være hårdt og svært, fordi du gemmer dig, eller skjuler den del af dig selv, som føles forkert. Tilsidesætter du dig selv, er det på høje tid, at du tager dig selv alvorligt og gør noget ved det.


By Lene Søe 03 Jan, 2018

Ensomhed er et helt naturligt tegn på, at det er tid til at komme ind bagved, der hvor du opdager hvad ensomheden vil dig. Ensomhed kan være et symptom på mange forskellige temaer og udfordringer du møder i livet. Hvis du selv ved hvad det handler om, og hvordan du skal handle på ensomheden, så er jeg sikker på at du vil gøre det. Find din vej og brug det som en investering og læring, som kan bruges resten af livet.

Oplevelsen melder sig, som at du er tom indeni. Måske higer du efter de kortvarige moments, som giver oplevelsen af glæde eller anerkendelse, men det varer ikke længe før ensomheden presser på igen og sandsynligvis med større kraft end tidligere. Dine kortvarige moments kan bestå af oplevelser lige fra søgen på nettet, mad, nærkontakt eller fest og rusmidler.

Ensomheden forsvinder når du har lyttet til ensomhedens budskab.

By Lene Søe 03 Jan, 2018

Kender du til de ovenstående temaer, er der mere kærlighed i vente til dig. Det handler om at du lærer at elske dig selv. Der er tydeligvis sket forvrængninger i din forestilling om, hvem du er, og hvad du kan. Når du åbner op og sætter ord på ”dit sande jeg”, vil du opleve, hvor almindelig du er eller rettere, hvor vidunderlig du er.

Du er langt fra alene, uanset hvad du måtte gemme for omverdenen. Alligevel kan du være i en tilstand, hvor du ikke åbner dig for venner eller familie, måske med en følelse af magtesløshed, som gør det tungt i din egen kamp med livet.

Hvis du har det sådan, kan du have gavn af psykoterapi. Det er en uvurderlig givende oplevelse at komme i samtaleterapi, med muligheden for nye øjenåbnere.

Sammen undersøger vi, hvordan dine tanker, følelser og handlinger kan forvandle dit liv til det, du inderst inde ønsker dig. Jeg guider dig på vejen tilbage til, hvem du i virkeligheden er. “Livskvalitet gennem relationer” er kodeordene. Oplevelsen af dine nutidige relationer viser dig din vej. Det er så energifyldt og berigende. Når du elsker dig selv, er du i stand til at elske andre.Hvad er en konflikt? Konflikter opstår, når vi undertrykker vores behov. Vi ved simpelthen ikke hvordan vi kan udtrykke os på en hensigtsmæssig måde, og derfor reagerer vi

uhensigtsmæssigt ved at blive dømmende. Vi aner ikke, at vi projicerer vores egen ukærlige dom over på andre. Derfor rammer vores egne tankemønstre os selv gang på gang, ude i det virkelige liv. Man kan sige, at hvis ikke vi kender vores egne tankemønstre, så kender det helt sikket os. Jo mere vi ikke kan holde vores egne tanker ud, jo mere plager de os på en uønsket og ikke kærlig måde. Undertrykkelse af vores tanker kan ligefrem medføre destruktiv adfærd. Det kan i værste fald ske via grimme sætninger, råb, afmagt eller vold. De vil ikke lade os være

og i stedet for at tage kontakt til tankerne indeni, så projicerer vi dem over på andre. Vi bruger betegnelsen ”du”, når vi fortæller om ”dem” i stedet for at forholde os til os selv.

Udfordringen er, at tankerne vender tilbage, indtil den dag vi overgiver os og bliver klar til at lytte til hvad tankerne har af budskaber til os. Når vi har knækket denne kode, så opstår vores konfliktløsning. Vi oplever nye handlemønstre, tænker anderledes og det føles rart, let og ligetil når tingene løser sig. Den gode kommunikation tager form og tilværelsen opleves fra helt nye vinkler.

Jeg kan møde dig og give dig de redskaber du har brug for, på vejen til den gode kommunikation.


By Lene Søe 03 Jan, 2018

Det er helt almindeligt at lysten til intimitet i parforholdet svinger. I perioder kan du være mere eller mindre aktiv.

Det er givende at have opmærksomheden på, hvorfra den intime oplevelse kommer. Er det hovedet eller kroppen som er din styrende kraft?

Jeg kan godt forstå hvorfor nogle par fravælger fysisk intimitet. Jeg oplever et stigende antal par, der ikke længere har den fysiske kontakt som de i virkeligheden ønsker. Den intimitet de havde engang er forsvundet. Jeg oplever parrets udtalelser, der lyder som det jeg kalder for ”ego sex”.

Hvad er ego sex?

Intimiteten foregår hovedsageligt fra hovedet, hvor tankerne flyder med fantasier, vasketøj eller om hvordan partneren gerne vil have det.

Den fysiske aktivitet er måske overstået på få minutter. Nogle gange uden hverken en før eller efter intim stund. Det sker lige inden sengetid og tiden går med en forudsigelig rutineoplevelse, hvor parret gør nøjagtig det sammen hver eneste gang. Det ender med et både kedeligt og dårligt sexliv. Til sidst mister parret, eller den ene part lysten. Den følelsesmæssige intimitet bliver mindre, proportionelt med den manglende lyst.

Hvad er nærværende intimitet?

Der er følelsesmæssig kontakt i det kropslige nærvær mellem 2 mennesker som elsker hinanden. De bruger deres sanser og forholder sig til følelserne i nuet. Parret udforsker og opsøger den voksenleg de har lyst til at lege. Legen bliver uendelig og foranderlig i dens kreativitet hvor kroppen har kontakt til behov og lyst. Det føles rart, når forbundetheden opstår i den nærværende intimitet.

Hverken enten eller

Det handler ikke om hverken enten eller, men at parret finder nydelsen i den følelsesmæssige intimitet som forbinder parret i et kærligt nærvær.

Jeg kan guide jer til at finde jeres måde. Hvor der er vilje er der vej. Første step kan være at begynde at italesætte…


By Lene Søe 03 Jan, 2018

Du koncentrerer dig om at gøre det godt. Du har en forvrænget forestilling om din partners forventning til dig, som gør dig bange for at være god nok. I takt med at dine tanker tager til, bliver du ude af stand til din kropslige nydelse. Det gør dig ked af det. En ond spiral er sat i gang.

Jeg guider dig ind til roden af din forvrængede selvopfattelse. I dit tempo, vil du slippe de begrænsende følelser og overbevisninger. Dine positive tanker, din kontakt til velbehag og kropslig nydelse, fører dig til din sande intimitet i nuet.


By Lene Søe 03 Jan, 2018

Det intime adfærdsmønster er en naturlig del af dig. Problemet opstår først når den intime adfærd hæmmer dig i din trivsel.

Fornemmelsen af uro eller en form for indre konflikt, handler måske om en indgroet fornemmelse af svigt, mangel på opmærksomhed eller en afhængighedsfølelse.


By Lene Søe 03 Jan, 2018

Hvis du har nogen form for eksamensangst, så har du muligheden for at slippe den, til fordel for at få en god og velfortjent eksamensoplevelse. Kom forbi hos mig, så guider jeg dig igennem, til du kan gå til eksamen med ro og styrke.

Eksamenstiden nærmer sig. Det er som om, at jo mere du skubber tanken væk, jo mere kommer den til dig. Som tiden nærmer sig, kan det være at du sover dårligt eller ligger vågen om natten. Symptomerne melder sig på forskellig vis som mavesmerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, hjertebanken, besværet vejrtrækning, tørhed i munden eller svedige hænder.

Du har måske oplevet hvordan eksamen nærmest invaliderer dig, nervøsiteten forværres og dine sunde reaktionsmønstre forsvinder. Hukommelsestabet opstår. Du stivner, bliver mundlam eller måske taler du i blinde.

Har du interessen i at vide hvilke metoder jeg bruger til at skabe de mærkbare forandringer som du ønsker indeni dig, så læs videre herfra.


More Posts

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her

Adresse

Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Åbningstider

Mandag - torsdag     kl. 9.00 - 18.00 
Fredag                       kl. 9.00 - 16.00 
Share by: