Stress

Har du stress, som du ønsker at slippe af med?

Jeg møder dig lige hvor du er, hvorfra jeg guider dig i dit tempo. Du vil opleve at få mere af det som giver mening for dig. Terapien er en livsinvestering som du har med dig ud i fremtiden.

Hvordan helbreder du stress?

Stress et råb om hjælp til at komme tilbage i en mere afslappet tilstand. Du overhører dine egne behov. Der er noget du skal have italesat, ændret på, undgå eller sige fra overfor.

Det er vigtigt at få afstemt arbejdsopgaver og sociale aktiviteter, så de stemmer overens med det som er godt for dig. 

Stress symptomer

Stress viser sig når det er svært at tage beslutninger, du spiser ikke som du skal, måske sover du dårligt, har hjertebanken, græder, husker dårligt, bliver svimmel, skændes med dine relationer eller du trækker dig fra fællesskabet. Det dræner dig for energi.ventninger til mig” 

Hvorfor får du stress?

Oplevelsen af at skulle præstere, for at leve op til dine eller andres forventninger, kan medføre stress.

Når stress er et uhensigtsmæssigt spor 

I hverdagen kan du høre dig selv eller andre udtale. ” Jeg får stress….”. Kommentaren siger ikke så meget i sig selv, men den giver anledning til at rette opmærksomheden på om det er sundt eller et symptom på at der er noget som ikke helt er som det skal være. Er du på rette spor?
En kortvarig stressreaktion, kan være godt for dig. Eksempelvis når den virker som et adrenalinkick så du automatisk finder kræfter til at løbe eller flytte dig fra en ubehagelig eller farlig situation. Stress får dig til at præstere mere end normalt. Derfor er det en god egenskab til at opnå et mål eller i yderste konsekvens redder du livet.
Det er sjældent at du kommer i disse ydersituationer, MEN kroppen husker de gange det var tilfældet, og problemet opstår hvis du TROR at stress er en normaltilstand som et normalt spor du betræder i dagligdagen.
Hvis det er tilfældet, så kender du til din overbevisning om præstation og løb efter det næste mål, vil føre dig til et gladere og lykkeligere liv. Forbliver du på dette spor, som en måde at være i verden på, vil du før eller siden mærke sygdomssymptomer. Det er som en lunte der brænder ud med oplevelsen af fysisk og helbredsmæssigt og/eller psykisk udfordringer.

Traume

Oplevelser som har været ubehagelige og belastet dit nervesystem uden efterfølgende behandling, kan følge dig gennem livet. Du har glemt… vænnet dig til…eller aner ikke længere hvorfor du bliver stresset.
Det er aldrig for sent at foretage nye ændringer. Du får hele tiden nye chancer for at have det godt. Men du kan ikke selv få øje på hvad du skal gøre og hvordan du finder indsigten. Det er derfor en god ide at lade mig guide dig til dine svar.
B.la. har jeg brugt et par år på at skrive speciale i traumebehandling. Jeg har deltaget i udarbejdelsen af specialet ”Healing med kærlighed og krop”.

På rette spor

Det jeg kan guide dig igennem er at få øje på hvilke spor du vandrer på, som ikke længere er hensigtsmæssige for dig. Du kan derfra få indsigt i hvilke valg som du står inde for at begynde at følge, med følelsen af at det er mere dig og den vej du ønsker at dit liv skal forme sig.
Psykoterapeut
Lene Søe
”Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
Confucius
“Lær af andres fejltagelser. Du kan aldrig leve lang tid nok til at begå dem alle selv”
Groucho Marx

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
ADRESSE
Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Mobil: 20407300
Kontakt@lenesoe.dk
CVR Nummer: 27027881
Åbningstider
Mandag - Torsdag      Kl. 9:00 - 18.00
Fredag                        Kl. 9:00 - 16.00
Share by: