Skilsmisse

Skilsmisse eller et godt og solidt parforhold

Står du overfor en skilsmisse, strejfer skilsmissen dine tanker eller ønsker du at finde tilbage i et godt og solidt parforhold? Uanset retning, så kan jeg guide dig og jer ind i jeres bedste muligheder. Min guidning vil føre til undgåelse af destruktive udfald, til fordel for det som giver liv og kraft til dig og jer.

Spørgsmålet strejfer mig igen og igen… Får du læringen med dig, eller vælger du at skubbe den væk med et forsvar i form af daglige gøremål, bebrejdelser,  skæld ud, eller ved at trække dig fra de værdier du skal have gjort op med?

Jeg tror på at du tiltrækker den partner som kan lære dig allermest.

Tolker du uløselige skænderier med din partner til at overveje skilsmisse, så er det nok den retning du er på vej imod.

Jeg ser den slags udfordringer som en fantastisk mulighed for at lære noget om dig selv og din partner, med udfaldet at I kan vokse jer stærkere i jeres fællesskab. Er der en lille gnist af kærlighed tilbage mellem jer, så er der håb for, at I kan finde den fælles kurs igen.

Jeg takker dagligt, for jeres tillid til at lade mig guide jer ind i jeres dybeste oplevelser af det I ønsker jer allermest. Det sker igen og igen i terapien, når parret arbejder med at bryde gamle og uhensigtsmæssige vaner til fordel for de nye og ønskelige.

Derimod takker jeg nej til terapien i det øjeblik, at parret vælger at fastholde den destruktive vej, fyldt med uhensigtsmæssig smerte og overlevelsesstrategier.

En uundgåelig skilsmisse

Ind imellem får jeg besøg af par, som ikke kan guides tilbage i et godt og sundt parforhold. Typiske årsager er, at den ene er forelsket i en anden, eller den ene ikke mærker nogen form for kærlighed længere. De har gået med deres udfordringer alt for længe, og der er ikke mere at bygge forholdet på.

Det er værdifuldt at gå i terapi under skilsmissen. Min oplevelse er ofte, at den ene part ikke ønsker at deltage. Det er stadig meget givende og støttende for skilsmisseparret, hvis blot den ene part vælger at gå i terapi.

Terapien får en afsmittende effekt på begge parter, og ikke mindst de involverede børn.
Temaer under skilsmisseterapien 
Der er hjælp at hente, for at få det bedste ud af krisesituationen.
Skilsmisseprocessen er forskellig fra par til par og derfor møder jeg dig og din partner præcis hvor I er. Det jeg oplever som gennemgående behov er typisk konfliktløsning, sorgproces og bearbejdelse af personlige udfordringer.

Konfliktløsning

Du kan få gavn af at få redskaber til hvordan du stopper eller mildner de konflikter der måtte opstå. Der skal mindst 2 til en konflikt og derfor stopper den, når den ene af jer evner at træde ud af konflikten.
Gevinsten kan afhjælpe på undgåelsen af efterfølgende årelage konflikter. Ressourcerne kan derfor bruges på at have det godt, fremfor et konstant vagtberedskab og forsvar.

Sorgproces

Sorgprocessen består af 5 faser bestående af benægtelse, vrede, forhandling, depression og accept. Det er vigtigt at du giver dig selv tid og rum til at gennemleve krisen.
Sorgbearbejdelsen løsner for fremtidig kamp, vrede og bitterhed.
Processen er ikke lineær og jeg møder og guider dig, indtil du er på den anden side af skilsmissen. Du ved at du er der, når du oplever hvordan det lysner. Alt det bedste er til dig i livet.

Personlige udfordringer

Dine personlige udfordringer kan blive mere tydelige under en skilsmisse. De melder sig og måske er du klar til at undersøge hvordan du kan gøre op med udfordringerne og ændre på din situation.
Det kan være det helt perfekte tidspunkt, at ændre på det som plager dig. Ikke mindst hvis du benytter dig af en singleperiode, hvor det bliver lettere at udleve det som er bedst for dig. Det vil også betyde, at din næste partner er anderledes, proportionelt med din egen udvikling.

Årsagen til skilsmisser

Når I bliver gift, vælger I at elske og ære hinanden samt leve med hinanden i medgang og modgang.
Glemmer I, eller har I ikke lært hvordan, så kan det ende helt galt og til sidst er der ingen anden udvej end skilsmissen.
Så hvordan sikrer I jer et godt og lykkeligt ægteskab?

Gode råd:

  • Dyrk det I elsker og nyder. Få mere af det ind i jeres liv
  • Grib de udfordringer I møder. Kommuniker og lyt
  • Undersøg jeres konflikter indtil I modtager gaven i irritationen eller en følelse som nager
  • Udtryk dine ønsker, så klart, at din partner ved hvad du mener
  • Læg mærke til hvad din partner ønsker og sørg for at imødekomme det du kan
  • Accepter og respekter din mening lige såvel som at din partner har en mening
Jeg er passioneret omkring det at guide jer ind i kærligheden. Min værktøjskasse er uendelig, når det gælder øvelser og metoder som giver værdi, nye indsigter og glæde i parforholdet og ind i livet.
Parterapeut
Lene Søe

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
“Det er bedre at rejse godt, end at komme i mål”
Buddah
“Risikoen ved kærlighed er tab, og prisen for tab er sorg – men sorgens smerte er kun en skygge sammenlignet med smerten ved aldrig at risikere kærlighed" 
Hilary Stanton Zunin
ADRESSE
Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Mobil: 20407300
Kontakt@lenesoe.dk
CVR Nummer: 27027881
Åbningstider
Mandag - Torsdag      kl. 9:00 - 18.00
Fredag                        kl. 9:00 - 16.00
Share by: