Single

Udnyt tiden

Udnyt tiden som single til at forberede mødet med din drømmekæreste. Sørg for at have det sjovt, fordyb dig og drag omsorg for dig selv.

Oplev og udlev dine skygger og bliv en stærkere udgave af dig selv. Så snart du bliver en stærk single, vil du møde den kæreste du fortjener. Du undgår gentagelsen af de gamle og uhensigtsmæssige mønstre, som du tidligere har oplevet.

Hvis du er single og går og drømmer om af finde kærligheden, så kan jeg vise dig vejen. - Vise dig hvordan du arbejder med dine egne skygger. Derfra kan du integrere dem i dit liv, hvorfra din drømmekæreste og bedste venner står lige foran dig.

Skyggearbejdet sker i en naturlig udvikling, når du løser de udfordringer, du møder på din livsvej. Udviklingen sker indeni dig og i interaktion med andre mennesker. Opdagelsen af skyggen fører dig til det mest værdifulde du kan opnå. Jeg oplever det som at ”komme hjem i mig selv”. Andre udtrykker det med oplevelsen af at få et bedre selvværd.

Følelsen af hårdt arbejde i selvudviklingen forsvinder, når virkningen belyser din egen styrke. Men hvad er det egentlig for noget, alt det med lys og skygge. Her ligger en lille forsmag:

"At være ensom har den store fordel, at man holder op med at flygte fra sig selv"

 Marcel Proust
Masker har mange udtryk og former 
Maske betyder personlighed på latin. Personligheden bliver kernesund, når vi accepterer os selv 100%. Det usunde opstår, når vi har masken på, for at skjule os selv.

De negative skyggesider får os til at afvise eller benægte de sider, vi ikke bryder os om. Måske skjuler vi vores egoisme, magt eller dovenskab. Vi kan ikke selv få øje på skyggerne. Vi opdager dem, ved at begynde at lægge mærke til, hvornår vores medmennesker gør noget som irriterer os. Det kan være noget vi benægter, som virker frastødende eller uacceptabelt.

De positive skyggesider viser sig, når vi opdager noget smukt, noget vi beundrer, eller måske oplever vi en form for; ”bare det var mig” der var så sjov, ambitiøs eller afslappede.

Vi får hele tiden masser af chancer for at opdage skyggerne i relationen med andre mennesker. Måske genkender vi fornemmelsen af vores skygger, som presser sig mere og mere på med en form for ubehag, indtil vi begynder at åbne op for at kigge på dem.

Jo yngre vi er, når vi begynder skyggearbejdet, jo lettere arbejder det for os. Det er en fornøjelse at opleve når børn og unge genkender deres skygger, hvorefter de transformeres tilbage i sit eget lys. Accepten opstår.

Jeg generaliserer og konstaterer at de fleste som kommer til mig, er i 30 – 50 års alderen. De har fået mere end nok og forstår ikke hvorfor livet skal være så svært. Idet erkendelsen af ønsket om ændringen opstår, er processen sat i gang med motivationen for selvudvikling som drivkraft. 

Skyggen har masser af styrke til dig

Læringen om skygger sker gennem en reel og personlig udvikling. I virkeligheden så kan læringen ske i alle relationer, men tydeligheden kommer frem, når følelser og handlinger gentages i en tæt relation.
Det er i mødet med det, som udløser en ubehagelig følelse, at vendepunktet er muligt og gentagelserne kan stoppe, til fordel for en ny måde at møde lignende situationer på. De uhensigtsmæssige vaner bliver derved brudt. Du kommer til at stå stærkt i dig selv.

Skyggen forfølger os, indtil vi går med ind og lytter til den

Min oplevelse er, at vi tiltrækker mennesker, som vi kan lære noget af. De fungerer som et spejl som viser vores skygger. Det sker sandsynligvis ubevidst.
Det som vi opfatter som en fantastisk egenskab, kan vise vores egne positive skygger, som vi kan begynde at suge til os og lære af.
De mindre spændende oplevelser af noget, som vi måske ligefrem afskyer, har ligeså store budskaber med til os. Derfor er det så livsbekræftende at arbejde med.
Hvert et lille step, lader dig mærke en større tilfredshed i den retning du ønsker.


"At miste en illusion gør dig klogere end at finde sandheden" 

Polsk ordsprog

Helingen opstår ikke alene men i samarbejdet

Er det så enkelt, så ville enhver gøre sit skyggearbejde. Udfordringen er, at vi har blindspots på vores egne skygger, og derfor har vi brug for guidning, til at finde ind til skyggen, så den bliver belyst på en hensigtsmæssig og støttende måde.

Metoden til at finde vejen til lyset er individuel, og derfor møder jeg dig, der hvor du er klar, til at vi griber det professionelt an i fællesskab.

Første step til ledetråden af skyggen, er let at spotte gennem irritation, frustration eller en anden negativ følelse, som har gode beskeder liggende, gemt inde i skyggen. Jeg guider dig, så du finder frem til dine sande budskaber. Du vil sandsynligvis tage dem til dig og begynde at leve efter dem. Din motivation forstærkes.

For hver en god oplevelse du får, vil skyggen tranformere mere lys ind i dit liv. Efterhånden som vi bevæger os gennem vores skygger, kan vi genvinde vores naturlige sunde tilstand, og det kan opleves, ligesom at få en ny chance i livet.

Du tiltrækker en partner, som passer til dit udviklingsniveau. Din partner vil helt automatisk udfordre dig på det næste som står klar til din læringsproces.

Singlelivet erstattes af et nyt parforhold. Når du er klar til at tage på det næste eventyr, rammer du tættere ind på det du ønsker dig. Du tiltrækker din

drømmepartner, fordi du selv udlever DIN drøm.

Parterapeut
Lene Søe
“Hjertets renhed er at ville ét”
Søren Kierkegaard
“Det er altid klogt at se fremad, men svært at se længere end du kan se "
Winston Churchill

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
ADRESSE
Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Mobil: 20407300
Kontakt@lenesoe.dk
CVR Nummer: 27027881
Åbningstider
Mandag - Torsdag      kl. 9:00 - 18.00
Fredag                       kl. 9:00 - 16.00
Share by: