Som sexolog vejleder jeg dig i din intimitet 

Intime udfordringer kan løses 
Hvor er du og hvor bevæger du dig hen?
Også en sund intimitet skal vedligeholdes, og have et servicetjek

Intime udfordringer

Det kan løse sig 

Bliver du udfordret på din intimitet, så er tiden kommet, hvor du må finde ud af hvad der skal til, for at få flere gode og berigende intime oplevelser. Udfordringen er irriterende eller frustrerende, men den har oftest sin berettigede besøgstid. Det kan være symptomet på, at det er tid til at ændre på en intim vane. Udfordringen bunder ofte i noget helt andet, som du skal opdage, før du oplever god intimitet. Når indsigten og accepten opstår, ender det oftest ud i nye og gode intime oplevelser. Intime udfordringer er et symptom på det du skal have øje på i dig selv. Når det sker, vil du begynde at vandre mod en lystfyldt og varieret intimitet. Jeg vil give nogle eksempler på hvorfor de intime udfordringer opstår. Læs mere her ( hele det lysebrune felt på siden)

Sexolog i Århus 

Sund intimitet

Sexologien sammenkobles med terapien i en samtalebehandling. Der er mulighed for at få intimitetsøvelser med hjem, men i rummet sammen med mig, skal du hverken have tøjet af eller praktisere øvelserne. Har du ikke haft intim kontakt meget længe? Føler du dig fastlåst og savner din lyst? Det kan være, du har svært ved at give dig hen. Noget holder dig tilbage, det er irriterende eller frustrerende, men du ved ikke hvad det er. Eller måske er det helt modsat…. Din intimitet har overtaget styringen og du mærker hvordan det fraholder dig fra det du dybest set ønsker dig. Det kan få dig til at prøve, om terapi kan hjælpe.
Et godt intimitets liv
Der er meget som fungerer
En god og nærværende intimitet er et symptom på jeres fælles harmoni, som opstår langt før I når sengekanten. Det er et sundhedstegn, som starter et helt andet sted, end under den intime akt. Det er individuelt, hvad man forstår ved intimitet. Det kan omhandle intime fantasier, intim tiltrækning eller modstand, følelsesmæssig intimitet samt fysisk og intim kontakt. Viften er bred. Den strækker sig fra dyb elskov til et hurtigt knald. Det intime liv kan omslutte alt, lige fra den dybe kærlighed og elskov til et intimt begær. 
Læs mere

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her

Det varmer når der bliver lyttet... lær den gode kommunikation

Lyst

Oftest bunder manglende lyst i dine tilpassede handlemønstre. Du tænker mere på hvordan andre har det, fremfor at tage dig af hvordan du selv har det. Lyst er et symptom på at du trives og har det godt. Der hvor du mærker lysten, er der balance i dit liv. 
Læs mere

Hvad betyder impotens?

Impotens viser sig i situationen hvor du som mand, oplever at din erektion svigter. Det kan nage og overskygge din trivsel. Der er hjælp at hente på vejen til din gode og tilfredsstillende
oplevelse.
Læs mere

SMERTER I UNDERLIVET

Smerter i kvindens underliv nedsætter både hendes lyst og livskvalitet. Det er ikke meningen og det kan hun gøre noget ved. De 2 mest almindelige årsager til smerter i kvindens underliv under intimitet er vaginisme og vulvodyni.
Læs mere

Intime udfordringer

Jeg holder foredrag om kvindens om mandens intime udfordringer. Singler og par får mit bud på hvorfor jeg mener, at god intimitet er kommunikation på højeste plan. Du vil opleve min tilgang som meget jordnær, ærlig og sober med livsvarige og brugbare redskaber til oplevelser af velvære og vitalitet. 
Læs mere

Udtalelser fra nogle klienter

Parterapi

- Vi var ved at glide fra hinanden, fordi vi udviklede os i hver sin retning og måske ikke rigtigt fik snakket om det derhjemme, fortæller Kristian Nikolaisen, der først var meget afvisende, da Kristina sagde, at nu skulle de i parterapi.
- Jeg er jo håndværkertypen, der kan have svært nok ved at tale om følelser med min partner. Og terapi var da fuldstændigt tabu og udelukket. Men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste Kristina, så jeg sagde ja til at gå med, fortæller han.
- Den første gang var vildt akavet for mig og jeg havde bagefter svært ved at se, det skulle kunne føre til noget. Men da vi var der 3. gang begyndte det at give mening. Der blev sat nogle tanker i gang. På et tidspunkt, så kunne Lene mærke, at jeg ikke havde det godt med at sidde stille i klinikken. Så hun foreslog, at vi i stedet gik nogle ture langs stranden mens vi talte. Og siden har det bare rykket helt vildt, siger Kristian Nikolaisen, der giver Lene Søe æren for, at han og Kristina stadig er par i dag.
- Helt sikkert! Var vi ikke startet hos hende, så var vi ikke et par i dag. Vi kommer der stadig ind i mellem. Ikke fordi vores forhold er truet længere, men fordi vi udvikler os meget bedre med de samtaler vi har. Jeg ser det lidt som når man sender sin bil til serviceeftersyn. Det har parforholdet også godt af. Det er også vigtigt at sige, at man skal give det nogle gange inden man kan sige ”Det her er slet ikke mig”. Som skeptisk mand, så tager det lige en gang eller to før paraderne falder og man er modtagelig for det, der bliver sagt. Vi har rykket os så meget, at det også har inspireret nogle af vores venner til at starte et forløb hos Lene Søe, siger Kristian Nikolaisen.

Psykoterapi

- Jeg har fået en meget værdifuld kvinde ind i mit liv - Lene Søe. Hun er min støtte lige nu, hun er VISDOM. Hun guider mig på min LIVS VEJ og jeg er hende yderst taknemmelig for at hun er SÅ mega hjertevarm, faglig kompetent på virkelig mange planer, en super sej kvinde, der kan se lyset indeni mig og at jeg ved hun holder mig i hånden indtil jeg kan gå helt alene på min livsvej ❤️ Lene Søe tak for dig
 Selvværd
Heidi

Hypnose

Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.
Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.
Jeg var meget ked af det - sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte - var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.
Den tanke har jeg ikke mere fordi:
Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.
Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.
Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.
Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.
Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.
Kærlig hilsen fra een der er dig dybt taknemmelig

Adresse

Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Åbningstider

Mandag - torsdag     kl. 9.00 - 18.00 
Fredag                       kl. 9.00 - 16.00 
Share by: