Forskningsprojekt

Forskningsprojektet ”Livskvalitet gennem relationer”

Forskningsprojektet ”Livskvalitet gennem relationer” fandt sted i min praksis i 2015-2017, med HEG som sparring og uddannelsesinstitution. I dag bruger jeg masser af redskaber som relaterer til disse års koncentreret forskning i hvordan par udvikler deres potentiale på bedste vis. Nedenstående beskrivelse kan give et indtryk af hvilket præg det sætter på udbyttet af parterapien:

Deltagerne kommer som par, der ønsker at arbejde på at forbedre deres livskvalitet for sig selv og i parforholdet. Deres udbytte af deltagelsen kunne lyde som denne tekst:

I værner om det samme værdisæt, som skaber jeres livskvalitet. I er to selvstændige personligheder, som danner det sunde fællesskab, både når I er sammen og hver for sig.

Det, I siger, stemmer overens med det, I kan og gør.

I har gode kommunikationsredskaber, som fører til den gensidige forståelse for hinanden og jeres forskelligheder.

Mødet med oplevelsen af irritation, frustration eller måske vrede har et vigtigt budskab til jer, som I trygt vælger at undersøge, når følelsen opstår. I kender vejen til at finde frem til budskabet.

I er opmærksomme på, hvornår I handler i kærlighed og hvornår, frygtens tanker tærer på livskvaliteten.

I gennemskuer uhensigtsmæssige handlingsmønstre, og I ved, hvad der skal til for at skabe nye måder at handle på.

Det er naturligt for jer at skabe tid og rum til at dyrke hinanden og jeres kærlige og tillidsfulde fællesskab.

Når tvivlen melder sig og de ”blinde vinkler” opstår, så benytter I jer af sparring udefra.

Du, som mand, vil gerne se din kvinde være glad sammen med dig. Du elsker at se på hende og opleve, at hun bliver en endnu bedre udgave af sig selv.

Du, som kvinde, ønsker at opleve din mands maskulinitet, hans beslutsomhed og ro til at være der for dig. I nyder, når det lykkes og mærker, hvordan den tiltrækkende polaritet opstår imellem jer.

Projektet tager udgangspunkt i en ny model ”Privat strategi”, som er udviklet på baggrund af testede og validerede teorier. Formålet er at øge livskvalitet for den enkelte, i parforholdet.

"Livskvalitet er at vælge at tage konsekvenserne af sine valg. Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os." 

 Fernando Savater

”Den, der er anderledes end mig, skader mig ikke, men beriger mig”

Antoine de Saint-Exupéry

"Tro på dem som søger sandheden. Betvivl dem som finder den" 

Andre Gide

Projektet:

Deltagelsen i projektet er gratis

Projektets elementer
En indledende optagelsessamtale hvor vi sammen finder ud af, om I er egnede til projektet. I oplever, om projektet passer til jer, og om I mærker den fulde tillid til mig

Pakke 1 bestående af:
Med parternes fokus på hinanden og nye kommunikationsredskaber vil frustrationer løsne sig med oplevelser af forståelse og positive forandringer i det daglige.

Pakke 2 bestående af:
Parforholdstjek som en hovedrengøring, hvor I sammen og hver for sig får et dybere kendskab til jer selv og hinanden. I får forståelsen for jeres reaktionsmønstre og muligheden for at udvikle jeres livskvalitet, på den måde som I dybest set ønsker.

Pakke 3 bestående af:
Inden for rammerne af 18 mdr. kan I fortsat deltage i projektet, med et specialdesignet forløb til jeres parforhold, for at styrke jeres værdier og livskvalitet, som relaterer til beslutninger og aktiviteter i hverdagen.

Krav, Etik & moral
Forskning under fuld fortrolighed for personlige anliggender

Fuld fortrolighed og anonymitet via supervision i rummet af en kollega, eller supervision i mit faglige netværk

Den enkelte deltager forpligter sig til at udfylde de udleverede spørgeskemaer, som bruges til forskningsprojektet

I første omgang er der plads til 5 par. Der vil være behov for yderligere 5 par, som kontrolgruppe, udelukkende for at svare på undersøgelsens spørgeskemaer. Dette for sammenligningen af resultaterne i projektet med en tilsvarende placeboeffekt.

Forskningen tager afsæt i en samlet pakke som består af en nytænkende model udviklet gennem livserfaring samt særligt udvalgte praktiske og psykologiske metoder.

Forskningsprojektet varer fra oktober 2015 indtil februar 2017. Parrene deltager aktivt mellem 3-18 mdr.

Jeg følger jeres dynamiske proces systematisk med indsamling , bearbejdelse og fortolkning af udviklingen gennem jeres forløb mod en større livskvalitet.

Projektet har dannet grundstenene for min måde at arbejde på i dag. Hvis du ønsker at udleve dit potentiale, så book en tid: 

Parterapeut
Lene Søe
“Kvinden er stærk, når hun bevæbner sig med sine svagheder“
Fransk ordsprog
"Det glade hjerte lever længst" 
Shakespeare

Book en tid i mit ONLINE BOOKING system
Hvis det er første gang skal du blot følge anvisningerne.

Book en tid her
ADRESSE
Nordre Strandvej 51 
- Indgang fra Østre Strandalle´
8240 Risskov

Mobil: 20407300
Kontakt@lenesoe.dk
CVR Nummer: 27027881
Åbningstider
Mandag - Torsdag     kl. 9:00 - 18.00
Fredag                       kl. 9:00 - 16.00
Share by: