Parterapeut Lene Søe

Tandlægeskræk og smerteoplevelse behandlet med hypnoterapi

Hvad er det værste som kan ske, når man har tandlægeskræk?

For Anita var det at få en alvorlig allergi over for den bedøvelse tandlæger benytter. Dermed stod hun overfor en uoverkommelig udfordring, som nok kan slå de fleste af pinden: at skulle have boret og behandlet sine tænder uden bedøvelse.

Anita valgte som alternativ til bedøvelsen at modtage hypnoterapi.

Vi ankom hos tandlægen. Anita satte sig i tandlægestolen og hun blev lige så stille ført ind i en behagelig og afslappet tilstand. Hun var overrasket over effekten, at hun kunne klare tandbehandlingen i en så rolig og mærkbar afslappende tilstand.

For tandlægen, var det imponerende at opleve hvordan hypnose muliggjorde behandling uden lokalbedøvelse. Det var RIGTIG dejligt i Anitas tilfælde.

Anita Krogsøe Skou udtaler: ”Jeg er virkelig glad for og lettet over at have muligheden med hypnoterapi. Grundet omfanget af min seneste tandbehandling og dermed smerteniveauet, er jeg overbevist om at jeg ville være gået i panik, hvis det ikke havde været for hypoterapien. I stedet mærkede jeg bare en rolig, tryg fornemmelse, i fuld tillid til at jeg ville blive ført sikkert igennem af Lene. Hun kan virkelig nogle tricks med hypnose.”

Anita modtog hypnose i Aarhus under tandbehandlingen, efter blot en enkelt hypnoseoplevelse dagen forinden. Jeg anbefaler normalt 3-5 hypnosebehandlinger inden tandlægebesøget, men Anita er et godt eksempel på hvor stor effekt smertelindringen har efter bare en enkelt forudgående behandling.

 

Tagged in:
Forfatteren bag artiklen er 
Når jeg taler med dig, underviser, holder foredrag eller tema samlinger, interesserer det mig, at se og høre hvad der har betydning for dig lige nu. Inspirationen og de nye indsigter, skaber min skrivelyst, som min måde at nå ud til dig og offentligheden. Hensigten er at dele med dig, for vores fælles forståelse og trivsel i hverdagen. Uanset hvilken form for terapi du vælger hos mig, så vil der opstå en grad af forandring. Din oplevelse af at komme med en udfordring, kan føre dig frem til dine nye muligheder og ressourcer, som du kan handle på, som det virker bedst for dig.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer. Vær den første :-)

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    error: Content is protected !!