Parterapeut Lene Søe

Klientudtalelser

Selvværd

De sidste seks måneder har været SÅ gode ved mig?? Jeg ved jeg NU er på rette vej. Jeg har et fundament at bygge videre på og hylderne indeni mig er ved at blive indrettet efter mit HJERTE for det er det jeg vil.
Jeg vil FØLGE MIT ❤️. Jeg har tillid til at mit ❤️ viser mig vejen. På min vej er der stadigvæk forhindringer, men jeg har FÅET  den største gave – 23 helt unikke kvinder (i ved selv hvem) i mit liv, der vil hjælpe mig med at passere de der kræver mere end jeg selv kan klare???????????????? Taknemmelighed fra det dybest sted i mit hjerte – DER VAR EN MENING MED AT MIN KROP SAGDE STOP! Jeg skulle møde jer?
Udover alle de gode ting jeg nu gør for MIG selv har jeg fået endnu en gave – jeg har fået en meget værdifuld kvinde ind i mit liv – Lene Lene Søe ???????????? Hun er min støtte lige nu, hun er VISDOM ???. Hun guider mig på min LIVS VEJ og jeg er hende yderst taknemmelig for at hun er SÅ mega hjertevarm, faglig kompetent på virkelig mange planer, en super sej kvinde, der kan se lyset indeni mig og at jeg ved hun holder mig i hånden indtil jeg kan gå helt ALENE PÅ MIN LIVS VEJ❤️ Lene Søe tak for dig?? Godt valg af terapeut til os  Joan Ørting her på Selvværdsvejlederuddannelsen i Århus?
Heidi
error: Content is protected !!