Parterapeut Lene Søe

Intime udfordringer i 2017

Jeg holder foredrag om kvindens om mandens intime udfordringer. Singler og par får mit bud på hvorfor jeg mener, at god intimitet er kommunikation på højeste plan.

Du vil opleve min tilgang som meget jordnær, ærlig og sober med livsvarige og brugbare redskaber til oplevelser af velvære og vitalitet.

Er det grænseoverskridende at stå ved dig selv, eller er du kommet ud over, at skulle tage beslutningerne efter hvad andre mener? Finder du en undskyldning for hvorfor du ikke møder op, selvom du inderst inde finder det interessant at få gode tips og viden om noget så naturligt som intimitet, så forstår jeg dig godt. Sådan er der mange der har det. Jeg hører hvordan de fleste ville ønske sig bare at være med som ”en flue på væggen.” Du skal ikke blive hjemme. Hvorfor skulle du ikke give dig selv lov, hvis du har lyst?

Jeg vil skubbe til dig og sige, at jo mindre du har lyst til at møde op, jo større sandsynlighed er der for at du får størst udbytte af aftenen. 

Den intime lyst følger os hele livet. Den er forenet med vores naturlige sundhed, med lyst og motivation i alle livets aktiviteter. Intimitet har derfor betydning for vores helbred, som en dynamisk energi, der går op og ned.

Det vil få en afsmittende effekt på din partner, såvel som på dine omgivelser. Der er kun vindere og ingen tabere.

Vi er alle intime væsner og åbenheden viser sig at udvide vores livskvalitet helt på samme måde som andre livsvigtige behov som eksempelvis vores kost. – Vi kan indtage mad som en ubevidst overlevelsesmanøvre, eller vi kan tilberede sund og lækker mad, med masser af nærende vitaminholdige sanseoplevelser i form af farver, dufte og fantasifulde variationer. Er du opmærksom på at nyde din intimitet på samme vis?

Min tilgang er positiv og respektfuld. Det kan gøre en stor forskel, for dig som føler behovet for forandringer, såvel som for dig der allerede er godt tilfreds med din intimitet, netop fordi du genkender og bygger videre på det du allerede ved.

Vi kan ikke se på folk hvordan deres intime liv fungerer. Til gengæld forestiller vi os hvordan andre trives bedre end vi selv gør. Vi hører hvad de siger, tolker og forvrænger med vores forestillinger, som får os til at føle noget som måske slet ikke er.

Mod og handlekraft

Når klienter kommer hos mig med intime spørgsmål og udfordringer er de ofte tynget af en følelse at være fastlåst i en særlig udfordring. Den opfattelse forandres gennem vores møde, hvor du får indsigt i nye måder at tænke og føle på. Det vil give dig mod og handlekraft til at tage dine valg.

Mine forventninger til aftenen er, at uanset hvor du befinder dig på din intime livsvej, så vil jeg give dig muligheden for at du får en appetitvækker til hvordan du bygger videre på din intimitetet, din lyst og hvordan du bevidst bruger den feminine og maskuline tiltrækningskraft. Du får inspiration til den vandring du påbegynder eller fortsætter, på vej mod den seksualitet du ønsker lige nu og frem i tiden.

Jeg lover dig at det bliver rart at være med. Hverken du, jeg eller andre deltagere kommer til at udstille sig selv.

Du kan også bestille tid til en samtale her:  http://www.lenesoe.dk/book-tid/

Af sexolog Lene Søe

Sexolog Lene Søe
Intime udfordringer

 

 

Tagged in:
Forfatteren bag artiklen er 
Når jeg taler med dig, underviser, holder foredrag eller tema samlinger, interesserer det mig, at se og høre hvad der har betydning for dig lige nu. Inspirationen og de nye indsigter, skaber min skrivelyst, som min måde at nå ud til dig og offentligheden. Hensigten er at dele med dig, for vores fælles forståelse og trivsel i hverdagen. Uanset hvilken form for terapi du vælger hos mig, så vil der opstå en grad af forandring. Din oplevelse af at komme med en udfordring, kan føre dig frem til dine nye muligheder og ressourcer, som du kan handle på, som det virker bedst for dig.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer. Vær den første :-)

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    error: Content is protected !!