Parterapeut Lene Søe

Sådan arbejder jeg

Jeg tror på, at vi alle indeholder det unikke i vores inderste kærlige kerne. Jeg er drevet af processen af menneskets bevidsthed og ægthed. Den proces kan føre os til åbenbaringer og nye handlemåder, som giver en større livskvalitet. Det guider jeg dig til at finde frem.

Jeg tilpasser psykoterapien med metoder, som passer til dit behov.

Når først vi får kigget på det, som udfordrer dig, bliver det muligt at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre, følelser og reaktioner. Det, at få sat ord på, er første step til at opleve det, du ønsker dig i livet.

Jeg arbejder ud fra følgende psykoterapeutiske retninger, så jeg kan møde dig præcis, hvor du er:

  • Adfærds-psykologi/psykoterapi
  • Kognitiv-psykologi/psykoterapi
  • System-psykologi/psykoterapi
  • Dynamisk-psykologi/psykoterapi
  • Ekistenstialistisk-psykologi/psykoterapi
  • Humanistisk-psykologi/psykoterapi
  • Klientcentreret-psykologi/psykoterapi
  • Transpersionel- psykologi/psykoterapi
  • Spirituel- psykologi/psykoterapi

 

Lene Søe Psykoterapeut
Vi plukker, giver og tager det der skal til

 

error: Content is protected !!