Parterapeut Lene Søe

Livserfaring

”Jeg har ikke læst mig til livserfaring”. Gennem mine 49 år, har jeg oplevet livets paletter lige fra lykkelige erfaringer til hård modgang og skilsmisse. Jeg har modtaget med læringen på vejen til min visdom, menneskeligt og fagligt.

Jeg har gennemlevet flere længerevarende forhold, heraf forholdet til mine 3 børns far gennem 16 år. I dag bor jeg sammen med Peter og han beriger mig med 3 bonus børn.

Mit livs største udfordringer har lært mig allermest. Jeg har brugt mange år på at tage uddannelser, som gaver mig et fagligt fundament samt en sund livskraft i balance med mig selv og mine omgivelser.

Jeg har været i krisesituationer, afhængighedsforhold, en hård skilsmisse, stress, depression og angst. Jeg ved, hvad de destruktive følelser betyder på egen krop. I dag har jeg lagt oplevelserne bag mig. Jeg har sluppet de gamle mønstre og overlevelsesstrategier, og har fundet styrken til en stor livsglæde i tilværelsen.

Min familie er fulgt med i takt med min udvikling. Det har betydning for både familieliv, vennekreds og arbejdssituation, som er forandret i form af masser af berigelse og passion.

I mit arbejdsliv har jeg bl.a. haft daglig kontakt med mennesker i alle aldre, undervist unge mennesker gennem mange år. Derudover har jeg levet i andre lande og kulturer samt arbejdet som konsulent med vejledning og rådgivning til studerende og selvstændig erhvervsdrivende.

Lene Søe Psykoterapeut

error: Content is protected !!