Parterapeut Lene Søe

Klientudtalelser for par

Parterapi

Kristian Nikolaisen har genfundet melodien med sin partner gennem parterapi hos Lene Søe

– Vi var ved at glide fra hinanden, fordi vi udviklede os i hver sin retning og måske ikke rigtigt fik snakket om det derhjemme, fortæller Kristian Nikolaisen, der først var meget afvisende, da Kristina sagde, at nu skulle de i parterapi.

– Jeg er jo håndværkertypen, der kan have svært nok ved at tale om følelser med min partner. Og terapi var da fuldstændigt tabu og udelukket. Men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste Kristina, så jeg sagde ja til at gå med, fortæller han.

– Den første gang var vildt akavet for mig og jeg havde bagefter svært ved at se, det skulle kunne føre til noget. Men da vi var der 3. gang begyndte det at give mening. Der blev sat nogle tanker i gang. På et tidspunkt, så kunne Lene mærke, at jeg ikke havde det godt med at sidde stille i klinikken. Så hun foreslog, at vi i stedet gik nogle ture langs stranden mens vi talte. Og siden har det bare rykket helt vildt, siger Kristian Nikolaisen, der giver Lene Søe æren for, at han og Kristina stadig er par i dag.

– Helt sikkert! Var vi ikke startet hos hende, så var vi ikke et par i dag. Vi kommer der stadig ind i mellem. Ikke fordi vores forhold er truet længere, men fordi vi udvikler os meget bedre med de samtaler vi har. Jeg ser det lidt som når man sender sin bil til serviceeftersyn. Det har parforholdet også godt af. Det er også vigtigt at sige, at man skal give det nogle gange inden man kan sige ”Det her er slet ikke mig”. Som skeptisk mand, så tager det lige en gang eller to før paraderne falder og man er modtagelig for det, der bliver sagt. Vi har rykket os så meget, at det også har inspireret nogle af vores venner til at starte et forløb hos Lene Søe, siger Kristian Nikolaisen.

 

Anne & Søren Jul Morsing ændrede deres liv på kort tid

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Anne Jul Morsing

 

Min frue og jeg startede forløbet for 3,5 måned siden i håb om at få et mere harmonisk og lykkeligere liv sammen.

At gå i terapi er en wow oplevelse af indsigt og forståelse af kærlighedslivets mange udfordringer, som alle burde prøve. Jeg er blevet lykkeligere, mere autentisk og mere tro mod mig selv og mine omgivelser.

Vi har fået en unik forståelse for hinanden og for vores følelser, og en meget fin måde at takle udfordringer og problemer og glæder på.

Jeg har i relation til andre mennesker omkring mig oplevet mere respekt, og en bedre kommunikation, blot ved at være mig selv.

Min kommunikation med fruen har været fantastisk, tænk man kan sidde og tale sammen uden nødvendigvis at være enige, uden at vi råber eller skændes. Stemningen i vores hjem er blevet meget bedre, et dejligt sted at være… hjem…..jeg vil klart anbefale det, det gør mig lykkelig og livet lettere/bedre.

Søren Jul Morsing

error: Content is protected !!