Parterapeut Lene Søe

Hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi?

Lene Søe er NGH Certificeret Hypnoterapeut
Lene Søe er NGH Certificeret Hypnoterapeut

Hypnoterapi kan udløse en ”her og nu” effekt på det ønske du står overfor.

Gennem hypnose, fører jeg dig ind i en trancetilstand hvor dit ubevidste sind arbejder bagom din bevidsthed. Det fører til en midlertidig tilstand eller en endegyldig forandring i dit liv.

Vi lærer igennem hele livet og det fører til vores måde at reagere og tænke på. Uhensigtsmæssige indlæringer kan aflæres og fjernes til fordel for en ny og mere hensigtsmæssig indlæring.

Hypnoterapi er aktuelt for dig som oplever et ømfindigt punkt, hvortil du gerne vil have adgang, men du ved  ikke hvordan. Dine vaner ligger i underbevidstheden og det er derfor ofte den negative vane vi går ind og ændrer på.

 

 

Lene Søe Hypnoterapi
Model photo Hypnose

Hypnoterapi – Virker det?

Du føres i en fysisk og mentalt afslappet tilstand, ligeså dybt som dit underbevidste sind tillader. Det er derfor stadig dig selv som har styringen over hvor langt du vil gå. Du forbliver opmærksom på både dig selv og hvad jeg siger, mens du er under hypnose. Forud for hypnosen har jeg kendskab til din udfordring og derfor vil din underbevidsthed acceptere min guidning. Jeg kan ikke tvinge dig ind i tilstanden. Dit underbevidste sind vil afvise, hvis du møder noget du ikke accepterer og derfor er du stadig med gennem hele processen.

Hypnose er ligeså kompetent som behandleren og behandlerens kompetencer. Det kan være et godt supplement i et terapeutisk samtale forløb, når du ikke kan komme i kontakt med de svar du har behov for at få.

Det er også en mulighed at afslutte terapisessionen med en hypnose som forstærker dit udbytte af sessionen. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en terapeutisk behandling mod stress, depression eller præstationsangst

Når du ikke ønsker samtaleterapi, fordi det er unødvendigt at arbejde med din bevidsthed, går jeg direkte ind og påvirker din underbevidsthed gennem hypnoterapi. Det kan være dit ønske om et rygestop eller en lindring af angst, fysiske smerter, søvnbesvær, eksamensangst, fobier eller flyskræk.

Hypnoterapi kan fremkalde en hurtig og mærkbar virkning. Det kan være i form af vægttab, traumeforløsning eller du oplever en bedre selvværdsfølelse.

Du kan have behov for mellem 1-5 behandlinger som eventuelt kombineres med terapi.

Hypnose Århus – Kom til hypnotisør i Århus

Har du brug for en session med hypnoterapi i Århus?

Så tag gerne kontakt til Lene Søe for videre behandling.

Læs en tidligere klients oplevelser hér.

error: Content is protected !!