Parterapeut Lene Søe

Klientudtalelser

Hypnose mod smerter d. 25.01 2016

Anita Krogsøe Skou udtaler: ”Jeg er virkelig glad for og lettet over at have muligheden med hypnoterapi. Grundet omfanget af min seneste tandbehandling og dermed smerteniveauet, er jeg overbevist om at jeg ville være gået i panik, hvis det ikke havde været for hypoterapien. I stedet mærkede jeg bare en rolig, tryg fornemmelse, i fuld tillid til at jeg ville blive ført sikkert igennem af Lene. Hun kan virkelig nogle tricks med hypnose.”

Hypnoterapi mod rygsmerter d. 11.03. 2016

Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.

Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.

Jeg var meget ked af det – sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte – var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.

Den tanke har jeg ikke mere fordi:

Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.

Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.

Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.

Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.

Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.

Kærlig hilsen

fra een der er dig dybt taknemmelig

Rygestop hypnose d. 25.11. 2015

Jeg havde længe vidst jeg ville stoppe med og ryge – men manglede lige “det” der gjorde at tanke blev til handling. Jeg manglede puffet – og det må jeg i allerhøjeste grad sige at jeg fik. Lenes måde at sætte sig ind i mine tanker og følelser omkring rygning og et rygestop – gjorde at hypnosen fik den helt rigtige virkning på mig – og faktisk gjorde det nemt for mig ikke og tænde en cigaret igen.

Jeg havde aldrig været i hypnose før – men følte mig i yderst trygge hænder under hele forløbet og vil personligt gerne bruge hypnose til andet fremadrettet.

Man mærker straks at Lene brænder for det hun laver og hun ikke går på kompromis – hun VIL at du som klient lykkes og sætter derfor også krav til dig, hvilke for mit vedkommende kun gjorde min succes endnu bedre. – De varmeste anbefalinger fra Helle Elbæk Sørensen

Hypnose vægttab d. 3. december 2015

Jeg tabte næsten 3 kg i december, da jeg uden problemer kunne blive fra alt slik og søde sager. Min trang til at spise store måltider er også forsvundet. Vi havde en kæmpe dåse slik til at stå på arbejde, hvori de andre var konstant, jeg rørte den ikke en eneste gang:-)

Jeg tog dog lidt på i juledagene, da jeg gav mig selv lov til at nyde den gode mad og sætte tænderne i noget sødt 😉

Men jeg spiste på ingen måde som ved tidligere års julefristelser.

Jeg har nu igen sat næsen ind på det spor du “indkodede” i mig og det fungere igen uden problemer, så det jeg tog på hen over julen, er næsten væk igen 🙂

Holder mig også til en enkelt cola om dagen og jeg spiser næsten aldrig noget med sukker i mere.

Mødet med Lene var meget professionelt og yderst behageligt. Følte mig tryg og i gode hænder og omgivelser.

Hypnose er afslappende og rart. Ens krop føles vægtløs og man er tilstede i sig selv på en behagelig måde.

Jeg har prøvet at tabe mig ad flere omgange, men har haft svært ved at holde det, så var åben for at prøve noget helt nyt og en anden vinkel på min yoyo vægt.

Havde taget en hel del på i vægt, efter et par svære år med sygemelding af stress og dødsfald i den nærmeste familie.

Jeg har mistet min store appetit og ikke mindst trangen til slik og søde sager.

Hypnosen har bevirket at hver gang jeg ser noget mad, som jeg før i tiden ville have proppet i munden uden hæmninger, tænker jeg om det er noget jeg har lyst til eller om jeg rent faktisk er sulten.

Nu spiser jeg til jeg er mæt og lever uden at have dårlig samvittighed over at lade den gode mad gå til spilde. Selvom jeg måske har betalt for den på en restaurant.

Flere i min omgangs kreds har også ændret lidt holdning til mængden af mad, på ens tallerken.

Jeg kan helt bestemt anbefale det til andre. Fordi jeg mener, at andre også ville kunne have gavn af, at få en anden tankegang til de problemer de går med, hvad enten det er med vægten eller andre ting der gør, at man ikke trives med sig selv. Kærlig hilsen Anette N. Thomsen

 

error: Content is protected !!