Parterapeut Lene Søe

Hvem er jeg?

Mit livsprojekt

Mit livsprojekt er at sprede mine erfaringer og livskraft ud til jer, som vil opleve, hvor meget mere der findes på livets vej. Intuition og bevidsthed er vejen til at udleve et harmonisk liv. Det, vi skal lære for at opleve balance, finder vi gennem vores relationer til andre mennesker. Gennem oplevelser med andre kan vi få en dybere selverkendelse og selvansvarlighed.

Jeg er dybt interesseret i den menneskelige psyke og jeg oplever filosofien  som en vigtig del af menneskets naturlige udvikling. Hensigten er at udslette gener og lidelser til fordel for generobringen af dit sande jeg, som din inderste kerne.

Hvis du ønsker større indsigt i mit CV, er du velkommen til at læse min profil på LinkedIn.

 

Relevante uddannelser:

 • Bachelor i ledelse på Business Institute i Ålborg
 • Danmarks erhvervpædagogiske læreruddannelse
 • Certificeret sexolog
 • Certificeret familie- & parterapeut
 • Master overbygning i familie og parterapi
 • Dynamisk terapeut ved Human Education Group (HEG)
 • Spirituel psykoterapeut ved Human Education Group (HEG)
 • NGH certificeret hypnoterapeut
 • Spirituel trainer stud.

 

Ud over terapeutiske sessioner i egen virksomhed, arbejder jeg med:

 • HR i Casablanca familien
 • Mentor for sexologstuderende ved Joan Ørting
 • Underviser for parterapeutstuderende i Kbh. ved Joan Ørting
 • Terapeut for studerende på selvværdsvejleder-uddannelsen i Aarhus og Odense ved Joan Ørting
 • Mentor, supervisor og psykoterapeut for andre terapeuter
 • Foredragsholder og underviser

 

Min udvikling

 • Initiativtager til forskningsprojekt ”Privat Strategi”
 • Kollegial supervision, individuel supervision og individuel psykoterapi
 • Studerer og deltager i relevante overbygninger i relation til min praksis
 • Jeg afprøver, udvikler, og udlever de terapeutiske redskaber med min partner Peter og i privat regi.

 

Psykoterapeut Lene Søe 

error: Content is protected !!