Parterapeut Lene Søe

Heldagsterapi

Jeg tilbyder forløb med USA´s førende teoretiske redskaber til parterapi, hvor bl.a. Imago indgår som supplement til relevante psykoterapeutiske teorier, der fører til det bevidste parforhold i kærlighed.

Jeg guider par i anerkendende kommunikationsredskaber, med fokus og støtte i forståelsen af kærlighedens helbredende livskraft.

Ubevidste tanker, opfattelser og relateringsmønstre udvikles gennem vores nærmeste tilknytningspersoner. Vi tager det med os videre i livet og det styrer den nutidige påvirkning og indflydelse på vores ubevidste tanker, følelsesliv og reaktionsmønstre. I det øjeblik mennesket får bevidsthed på dette, vil fremtidige valg blive til nye bevidste valg. Det udmønter sig i nye og ønskede følelsestilstande og handlemønstre.

Imago er dit identitetsbillede. Dit aftryk er et unikt og enestående print. Det er også hjernens konstruktion af, hvem der skal ind i dit liv, for at du kan helbrede de skader, fra tidligere i livet.

Imago er en opskriftsamling, der åbner op for parrets sande jeg, som kan blive implementeret i jeres liv. Respekten og forståelsen opstår.

Hvorfor heldagsterapi

Rykker 11/2 times terapi ikke nok for jer, så er det værd at overveje heldagsterapi, hvor I fordyber jer i effektive metoder, som I kan integrere betydelig hurtigere.

Nogle par begynder i parterapi med de bedste intentioner og det føles rart med nye redskaber og indsigter. Parret begynder at komme på rette kurs og derfra glemmer de at prioritere sig selv og deres fælles udviklingsvej. Måske går tiden med job, børn eller andre parforholdstidsrøvere. En dag går det for vidt og måske har de mistet troen på deres kærlighed sammen.

Min opfattelse af parrets muligheder er oftest set fra en ny dimension, som jeg ønsker at belyse til parrets nye indsigter. Med heldagsterapierne, bliver det muligt at bidrage med de dybereliggende metoder, som de mest grundlæggende redskaber, som parret fremadrettet kan benytte.

Herfra bliver lettere at navigere i livets udfordringer.

Temaer for heldagsterapier

 • Dit personlige print med Imago – Dit unikke identitetsbillede
 • Værdisæt – Et fælles værdisæt, som bygger på jeres fælles mål og de skridt I tager herfra
 • Få et kig ind i fortiden for at forstå hvordan du kommer i overensstemmelse med dit eget værdisæt
 • Kommunikation – Anerkendende kommunikationsredskaber, som fører til den gensidige respekt & forståelse for hinanden og jeres forskelligheder.
 • Identitetstræning – Det, du siger, stemmer overens med det, du kan og gør. (Forudsætter at I har jeres Imago)
 • Dit tema – Jeg udarbejder en temadag, med redskaber som du kan lære at bruge
 • Jeres tema – Jeg udarbejder en temadag, med redskaber som I kan lære at bruge
 • Konflikthåndtering – Få træning i hvordan du takler en konflikt og får det bedste frem i folk
 • Fra overlevelsesstrategi til livskvalitet – Vi tager udgangspunktet i at ændre på dine udfordringer

2 Heldagsterapier

Parrets personlige print med Imago – Parrets unikke identitetsbillede

Normale heldagsterapier ligger normalt mellem kl. 10-16

Af Lene Søe

Forfatteren bag artiklen er 

Når jeg taler med dig, underviser, holder foredrag eller tema samlinger, interesserer det mig, at se og høre hvad der har betydning for dig lige nu. Inspirationen og de nye indsigter, skaber min skrivelyst, som min måde at nå ud til dig og offentligheden. Hensigten er at dele med dig, for vores fælles forståelse og trivsel i hverdagen.
Uanset hvilken form for terapi du vælger hos mig, så vil der opstå en grad af forandring. Din oplevelse af at komme med en udfordring, kan føre dig frem til dine nye muligheder og ressourcer, som du kan handle på, som det virker bedst for dig.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer. Vær den første :-)

  Skriv en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  error: Content is protected !!