Parterapeut Lene Søe

Familierådgivning

Er I havnet i udfordringer i familien, som føles uoverskuelige at få løst, så kan det være givende for hele familien, at blive guidet i de problemer I har. Det kan give jer familiedynamikken tilbage, i det omfang I selv ønsker jer.

Måske begynder det med en individuel terapi, hvor du bliver opfordret til at tage din partner og børn med. Gennem livet kan der opstå udfordringer i familien. Parterapi, familierådgivning eller dynamisk familieterapi kan skabe mærkbare ændringer for det enkelte familiemedlem.

Ingen går fri for påvirkninger, når der er dele af helheden som skrænter i familien. Det kan være I er ramt af irritation, skilsmisse, delebørn som er indesluttet eller som kunne fungere bedre, familieregler eller mønstre som har behov for et gennemsyn.

For at bryde de mønstre som vi kan sidde fast i, har vi brug for sparring udefra. Støtte og rådgivning bliver en øjenåbner for nye og mere hensigtsmæssige måder at håndtere situationerne på.

Du vil opleve at processen og erfaringen du får, kan bruges resten af livet, ikke kun i familielivet, men overalt hvor du bevæger dig hen.

I familierådgivningen vil der være både personlige samtaler og fælles samtaler, hvor I finder nye løsninger på hvordan I kan være sammen og kommunikere.

Når vi oplever udfordringerne, kan vi vælge at gøre noget ved det vi oplever. Det kan få stor betydning for vores fremtidige trivsel og livskvalitet. Her er nogle eksempler på årsager til at gå i familie- parterapiterapi (se under Parterapi – ”her”)

Book en tid: http://www.lenesoe.dk/book-tid/

Lene Søe Familieterapeut
Klinikken
error: Content is protected !!