Parterapeut Lene Søe

Eksamensangst

Hvis du har nogen form for eksamensangst, så har du muligheden for at slippe den, til fordel for at få en god og velfortjent eksamensoplevelse. Kom forbi hos mig, så guider jeg  dig igennem, til du kan gå til eksamen med ro og styrke.

Eksamenstiden nærmer sig. Det er som om, at jo mere du skubber tanken væk, jo mere kommer den til dig. Som tiden nærmer sig, kan det være at du sover dårligt eller ligger vågen om natten. Symptomerne melder sig på forskellig vis som mavesmerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, hjertebanken, besværet vejrtrækning, tørhed i munden eller svedige hænder.

Du har måske oplevet hvordan eksamen nærmest invaliderer dig, nervøsiteten forværres og dine sunde reaktionsmønstre forsvinder. Hukommelsestabet opstår. Du stivner, bliver mundlam eller måske taler du i blinde.

Har du interessen i at vide hvilke metoder jeg bruger til at skabe de mærkbare forandringer som du ønsker indeni dig, så læs videre herfra.

Præstationsangst

Eksamensangsten kommer via præstationsangst, hvilket kan være meget ”smertefuldt”. Den hæmmer dig og opstår, når du har mindst brug for det. Der ligger en underliggende frygt.- Der er ”noget” du kan få øje på. Jeg forstår, hvis du er utryg, irriteret eller bange, men det kan du gøre noget ved.

Eksamensangsten bygger både på fortidens følelser, og tankerne om fremtiden. Det blokerer for nuet – fx i den pressede eksamenssituation. Angsten bygger på en misforståelse. Jeg guider dig til at møde det du har misforstået, hvorefter angsten helt forsvinder eller den begynder at slippe taget på dig.

Hvis du ønsker at udleve dit potentiale omkring dig selv, så book en tid: http://www.lenesoe.dk/book-tid/

Lene Søe Hypnoterapi
Model photo Hypnose

Selvværd

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige situationer, med gode oplevelser. Du vil finde roen med fokus og overblik over den eksamenssituation som du i virkeligheden fortjener.

Jeg kan afsløre for dig, at din taknemmelighed vil vokse i takt med at du oplever dit eget værd. Når det sker, bliver du fri for stress over hvad du tror du skal være, til fordel for at slappe af og være fri til at vise dit værd til eksamen.

Hypnose, psykoterapi eller coaching

Du får kontrollen over dig selv, fremfor at forholde dig til noget som helst andet, end at være dig.

Uanset om du vælger hypnosebehandling, psykoterapi eller coaching, så guider jeg dig ind til dit selvværd og til harmonien med dig selv. Du finder vejen til at være dig, med den unikhed du indeholder.

Lederudvikling

Du vil komme til eksamen med de indarbejdede metoder, som du kan bruge på dagen og i enhver fremtidig og lignende situation. Du udvikler på dine egne lederevner. Det sker når behandlingen forankrer dine naturlige evner, sandsynligvis med din oplevelse af at opnå mere end du havde forestillet dig du kunne.

Tag det første skridt. Kontakt mig med din situation og hør hvad jeg vil anbefale dig.

Af Lene Søe

 

Lene Søe Hypnoterapi
Model photo Hypnose
Tagged in:
Forfatteren bag artiklen er 
Når jeg taler med dig, underviser, holder foredrag eller tema samlinger, interesserer det mig, at se og høre hvad der har betydning for dig lige nu. Inspirationen og de nye indsigter, skaber min skrivelyst, som min måde at nå ud til dig og offentligheden. Hensigten er at dele med dig, for vores fælles forståelse og trivsel i hverdagen. Uanset hvilken form for terapi du vælger hos mig, så vil der opstå en grad af forandring. Din oplevelse af at komme med en udfordring, kan føre dig frem til dine nye muligheder og ressourcer, som du kan handle på, som det virker bedst for dig.

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer. Vær den første :-)

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    error: Content is protected !!