Parterapeut Lene Søe

Deprimeret

Det kan være rart og helende at blive mødt og forstået når du er deprimeret.

Er du ked af det, trist, apatisk, ukoncentreret eller træt. Har det taget sit greb i dig, på en måde så du bliver tilbageholdende, måske både familiært, socialt eller arbejdsrelateret.

Får du ikke gjort det du ønsker at nå på en dag. Måske kan du ikke længere mærke hvad du føler, men fokuserer derimod på andre, med skyld og selvbebrejdelser. Det medfører din indre uro og rastløshed, som kan ende med en mistet livslyst.

Måske er du deprimeret og det kan du gøre noget ved gennem terapien.

Flere hunderede tusinde danskere mærker depressionen. Er du iblandt, så er din tid måske inde til at gøre en forskel for dig selv, så du kan opleve en større livskvalitet.

Depressionen kommer ikke af ingenting og desværre har optakten vist sig i form af fx stress , angst, tvangstanker, tvangshandlinger eller en biopolar affektiv lidelse. Derfor er det umuligt for dig alene, at finde rundt i hvad du skal gøre for at komme ud af din egen smertefulde tilstand. Det kan jeg guide dig igennem… lidt ligesom en garnnøgle der kan vikles op.

Bearbejdelsen af depressionen viser sig som en værdifuld gave, der kan bruges resten af livet. Den er en helt naturlig del i bearbejdelsen af fx en livskrise eller en sorg, MEN udfordringen opstår, når depressionen er tilbagevendende. Det kan være vinterdepressionen, eller nedtryktheden som gentager sig som en vedvarende del af din livscyklus. Så er det betydningsfuldt at få kigget på dine symptomer og finde din livsvej videre herfra.

Symptomer på depression kan opleves med en forstærket grad af:

 

Urolig søvn

Udbredt træt

Manglende lyst

Selvmordstanker

Tristhed og ked af det

Koncentrationsbesvær

Indre uro eller modstand

Skyld og selvbebrejdelser

Manglende selvaccept og selvrespekt

Forstyrrelser i vægt, appetit eller smagsindtryk

 

Depressionen har et vigtigt budskab til dig. Det får du øje på igennem terapien.

Mærk efter om du har lyst til at komme til mig. Så vil jeg møde dig lige hvor du er, hvorfra du bliver guidet igennem din labyrint og ud i friheden til at bruge dit liv til det der giver mening for dig.

Hvis du ønsker at udleve dit potentiale, så book en tid: http://www.lenesoe.dk/book-tid/

Af Lene Søe

Depression
Kommuniker med din depression
error: Content is protected !!